Deelnemer

Deelnemen aan HEROES for HEROES kan door en voor iedereen!

HEROES deelnemer

Je kunt niet meer online een fiets boeken. Wil je nog graag meefietsen neem dan telefonisch contact op met Lilian: 0611921614 Dan kun je nog bespreken welke uren je nog kan meedoen. Let op fietsuren 14:00 en 16.00 en 17:00 uur zitten vol en kunnen niet meer geboekt worden. 

  • Kids

Jij kunt vanaf 9 jaar meedoen in de ochtend - alleen, samen met vriendjes/vriendinnetjes of zelfs met de hele klas. Daarvoor zijn twee blokken van 30 minuten ingericht. Als jonge deelnemer zamel je geld in voor Make a Wish. Degene met de grootste opbrengst krijgt een mooie prijs, tenzij je met een groep of klas fiets dan ding je mee voor de schoolprijs en wisselbeker. Schrijf je hier in en fiets mee als een ware HERO.

  • Middelbare scholieren

Als middelbare scholier kun je tijdens de volwassenen indoor cycling marathon op de fiets stappen en daarmee ondersteun je onze doelen. Via deze link schrijf je in.

  • Volwassenen

Individueel maar zeker ook in teamverband kun jij je steentje bijdragen aan een van de goede doelen van Heroes for Heroes. Schrijf je in samen met je collega’s (bedrijf), met je vrienden of met je (sport)vereniging.

 

 

Privacyverklaring

Privacyverklaring

Klik hier