HEROES for HEROES organiseert op zaterdag 30 maart a.s. voor de 8e keer een indoor cycling marathon in Bergen op Zoom. Dit jaar hetzelfde concept in een nieuw jasje!
 
Inschrijven
Dat kan nog steeds! Check: www.heroesforheroesshop.nl
 
Goede doelen
Tijdens de spinning marathon stapt jong en oud weer op de fiets om 'fysiek alles te geven' en daarmee zo veel mogelijk geld op te halen voor landelijke/regionale instanties & goede doelen die de strijd tegen kanker aangaan. De opbrengsten gaan dit jaar naar de volgende aan de ziekte kanker gelieerde goede doelen: Roparun, Stiching Ankie, Hospice De Markies en Vrienden van Amphia.
 
Nieuwe locatie
Dit keer fietsen de deelnemende Heroes zich in het zweet op een nieuwe locatie: in het kunst- en cultuurgebouw van 't Rijks.
 
Programma
Creatieveling Merijn Oerlemans is de trotse presentator van de dag, hij gaat er vol enthousiasme voor zorgen dat er zoveel meters worden afgelegd.
 
Vanaf 10:30u start het kids programma waarbij gedurende twee rondes gestreden wordt voor het team met de hoogste opbrengst. Ook middelbare scholen sprinten dit jaar mee. Tussen 12:00u en 19:00u is de cycling marathon voor volwassenen waarbij elk uur onder leiding van een instructeur en opzwepende muziek alles wordt gegeven zoals echte Heroes betaamt.
 
Kids
Dit jaar is er ook aan de kinderen gedacht. Er zal een springkussen zijn en suikerspinnen.
 
Heroes lounge
De fietsende Heroes zijn geen Heroes zonder supporters. Dus ook die zijn van harte welkom om de fietsers, jong & oud, te komen aanmoedigen. Na een sportieve dag kunnen de Heroes uitblazen en napraten in de Heroes Lounge. Onder het genot van een hapje en een drankje zorgt DJ Kimo voor een muzikale noot.
 
De gehele dag zijn er foodtrucks aanwezig die zorgen dat alle heroes niets te kort komen. Broodjes verkrijgbaar van 11.00 tot 14.00, Pizza vanaf 14.00 uur, pasta vanaf 17.00 uur. De hele dag zal er een frietkraam staan. Tevens zal Saplab ook de hele dag aanwezig zijn, die naast de overheerlijke sapjes ook graag iedereen wil bewust laten worden van wat voeding voor ons kan doen, en hoe met gezonde voeding en levensstijl vele welvaartsziektes voorkomen kunnen worden.
 
Tijdens Heroes for Heroes kunnen de spieren ook lekker losgemaakt worden door Ronald Havermans van Havermans Massages.
 
Loterij
Tijdens het evenement is er een grote loterij met diverse kleine prijzen en 3 grote hoofdprijzen; een dinerbon van de Berk ter waarde van 150 euro, een Bose soundbar van Pracht Electronica en een beauty arrangement. De grote prijzen worden om 22.00 uur uitgereikt.
 
Samen Beleven en alles Geven
De intensieve, uitputtende indoor cycling marathon symboliseert voor Heroes for Heroes het gevecht dat kankerpatiënten vaak dagelijks en maandenlang leveren in de strijd voor leven of dood. In de sport zijn er veel sporters die maandenlang alles geven/alles opzij zetten om de finish te halen, maar ondanks al die inspanningen de finish nooit halen. Helaas geldt dit ook voor velen die, ondanks hun zware gevecht en opofferingen, de strijd tegen kanker niet kunnen winnen. Dat is wat Heroes for Heroes inspireert, motiveert en waar we tijdens het evenement bij willen stilstaan.
 
Heroes for Heroes; Samen Beleven en alles Geven!
 
Zien we u zaterdag 30 maart a.s.? Iedereen is van harte welkom!