Bezoek Heroes

HEROES for HEROES organiseert op zaterdag 11 januari 2020 voor de 9e keer een indoor cycling marathon in Bergen op Zoom. 

 

Goede doelen

Tijdens de spinning marathon stapt jong en oud weer op de fiets om 'fysiek alles te geven' en daarmee zo veel mogelijk geld op te halen voor landelijke/regionale instanties & goede doelen die de strijd tegen kanker aangaan. De opbrengsten gaan dit jaar naar de volgende aan de ziekte kanker gelieerde goede doelen: Roparun, Stiching Ankie, Hospice De Markies en Vrienden van Amphia.

Locatie

Dit keer fietsen de deelnemende Heroes zich in het zweet op een nieuwe locatie: in het kunst- en cultuurgebouw van 't Rijks.

 

Programma

 

volgt later.

 

Kids

Dit jaar is er ook aan de kinderen gedacht. Er zal een springkussen zijn en suikerspinnen.

 

Heroes lounge

De fietsende Heroes zijn geen Heroes zonder supporters. Dus ook die zijn van harte welkom om de fietsers, jong & oud, te komen aanmoedigen. Na een sportieve dag kunnen de Heroes uitblazen en napraten in de Heroes Lounge. 

 

Tijdens Heroes for Heroes kunnen de spieren ook lekker losgemaakt worden door Ronald Havermans van Havermans Massages.

 

Loterij

Tijdens het evenement is er een grote loterij met diverse kleine prijzen en grote hoofdprijzen..

 

Samen Beleven en alles Geven

De intensieve, uitputtende indoor cycling marathon symboliseert voor Heroes for Heroes het gevecht dat kankerpatiënten vaak dagelijks en maandenlang leveren in de strijd voor leven of dood. In de sport zijn er veel sporters die maandenlang alles geven/alles opzij zetten om de finish te halen, maar ondanks al die inspanningen de finish nooit halen. Helaas geldt dit ook voor velen die, ondanks hun zware gevecht en opofferingen, de strijd tegen kanker niet kunnen winnen. Dat is wat Heroes for Heroes inspireert, motiveert en waar we tijdens het evenement bij willen stilstaan.

 

Heroes for Heroes; Samen Beleven en alles Geven!

 

Zien we u zaterdag 11 januari 2020? Iedereen is van harte welkom!