Voor wie zich graag inzet voor het goede doel

Iedereen die zich graag inspant tijdens een indoor fiets marathon en daarmee ook diverse goede doelen steunt. Fiets 1 uurtje, meerdere uren of wordt een Hero en fiets de 8 uurs marathon. 

Ik doe mee!

 

Kinderen vanaf 9 jaar 

Kinderen kunnen meedoen in de twee kids blokken in de ochtend. Ze kunnen individueel of samen met vriendjes of vriendinnetjes meedoen. De kinderen zamelen geld in voor Stichting Ankie, degene met de grootste opbrengst krijgt een mooie prijs. Er kan ook meegedaan worden met de hele klas, vraag naar de mogelijkheden op school. Er is ook een klassenprijs en wisselbeker. 

Mijn kind doet mee!

 

Middelbare scholieren

Middelbare scholieren kunnen ook meedoen tijdens de volwassen marathon zij zamelen geld in voor het Amphia ziekenhuis.

Vraag naar de mogelijkheden

 

Teams (bedrijven, vriendengroepen en verenigingen)

In teamverband meedoen is goed als teambuilding en is een leuke ervaring voor bedrijven, vriendengroepen of verenigingen. Fiets 1 uur met zijn allen of boek een fiets voor een hele dag. Er zijn verschillende mogelijkheden. Nieuwsgierig?

Vraag naar de mogelijkheden!

 

Toeschouwers die graag de fietsers aanmoedigen

Voor iedereen die graag wilt komen kijken en aanmoedigen is er gratis toegang. Naast dat je de fietsers in actie ziet, is er nog veel meer te beleven. Er zijn diverse foodtrucks, kraampjes, kinderactiviteiten en er is zelfs een grote loterij. Dus kom zeker even kijken.

Ik ben nieuwsgierig!